PROGOVORILA O TERAPIJI: Miljana Kulić konačno priznala! Evo KOJE lekove uzima i koliko često!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA O TERAPIJI: Miljana Kulić konačno priznala! Evo KOJE lekove uzima i koliko često!

"Bude mi lepo i lako zaspim..."

Miljana Kulić oglasila se na društvenim mrežama, a na samom početku priznala je da je odlučila da sebe stavlja iznad svih.

Bivša zadrugarka, koja je diskvalifikovana pred kraj rijalitija dobila je brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi su komentarisali kako su joj usne veće. Kulićeva je demantovala da je stavljala bilo šta u njih.

Potom se osvrnula na Ivana Marinkovića, koji se nije pojavio na 1. rođendanu svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina Željka.

- Ivan je mrtav za mene, nije video sina i ne zanima me u životu. Stvarno ne znam zašto on ne želi da čuje za sina, to treba da pitate njega - rekla je Miljana i dodala:

- Ne pijem lekove, samo jednom u mesec dana uzmem po bromazepam da me uspava i tad mi bude lepo i lako zaspim. Ja sam sebi najbolji psihijatar, nijedna apoteka nema leka za mene.

Ona je rekla da će ući u rijaliti koji joj ponudi više novca, ali da bi više volela da to bude treća sezona "Zadruge".

- Ulazim u rijalitiji da se blamiram za sve pare - rekla je Miljana.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.