PROGOVORILA O LUNI! Zadrugarka na ULAZU OTKRILA ovo, zna mnogo toga! Rećiće u Zadruzi!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA O LUNI! Zadrugarka na ULAZU OTKRILA ovo, zna mnogo toga! Rećiće u Zadruzi!?

Ne može dugo ćutati o ovome!

Večeras je otvaranje treće sezone rijalitija Zadruga, a novinari Srbije Danas se nalaze u Šimanovcima gde će večeras svi učesnici biti predstavljeni publici, nakon čega rijaliti zvanično i počinje. Sve vesti o ovome iz minuta u minut pratite ovde.

Jedna od učesnica koja je večeras ušla na imanje Zadruge je i bivša pevačica grupe Luna Ivana Krunić koja je bila i u vezi sa sinom Čede Čvorka.

- Nadam se da neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morati da govorim o tome da nećete uspeti da me natrate da govorim o tome,  sada sam srećna i u ozbiljnoj vezi - rekla je ona.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.