PROGOVORILA O KIRETAŽI! Miljana Kulić se SLOMILA u emisiji UŽIVO, prekinula program, obratila se VODITELJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA O KIRETAŽI! Miljana Kulić se SLOMILA u emisiji UŽIVO, prekinula program, obratila se VODITELJU!

Gotovo, prekid filma!

Kao i svake nedelje na red su u Zadruzi došla "Pitanjan novinara". Zadrugari su se po običaju okupili za stolom kako bi sačekali svoja pitanja. Na samom početku Dušica Jakovljević je čestitala Miljani Kulić na trudnoći.

Prvi je pitanje postavljao Darko Tanasijević koji je takođe Miljni čestitao zbog ovih vesti.

- Hvala ti Darko, već sam bila ljuta na tebe jer sam mislila da mi nećeš čestitati. Strašno sam sujetna, a raspoloženje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << menjam kako vetar duva - rekla je ona, a Darko se složio.

- Danas si se videla sa Zolom, to si želela, da pričaš sa njim o svemu. Čini se da mu ne veruješ i dalje izražavaš sumnje u njegovu spremnosti i iskrenost njegovih namera. Mene zanima šta si videla u njegovim očima, da li te voli i da li je spreman da sa tobom ima porodicu - pitao je Darko.

- Povredilo me je što nije došao sa cvećem, a onda me pogodilo što me nije pitao da li sam gladna i što mi nije rekao da jedem zdravo. Nije mi dao nikakve savete. Rekao mi je samo "pozdravila te moja mama", a ja sam želela da on bude opširniji - rekla je ona.

Miljana je zatim dodala da na ovom svetu veruje samo sebi.

- Htela sam da budem udata i u srećnom braku, ali valjda u rijalitiju ne postoji prava ljubav, a ja sam u rijalitiju šest godina. Ne mogu ništa da silim. Zaboravila sam još da ti kažem, da mi je krivo što mi je Zola rekao da me voli najviše na svetu sada kada zna da sam trudna - rekla je ona.

Darko je rekao da je i on to primetio.

- To odjednom je sumnivo. Povredilo me i kada sam bila napolju, diskvalifikovana, a on je za vođu stavio Lepog Miću, a najveći budžet daje Matoroj, zbog koje sam diskvalifikovana. Ja sumnjam ali iskreno bih želela da mu verujem - rekla je Miljana.

- Ne verujem da sam trudna, još uvek sam u šoku, ne mogu da uradim kiretažu, jer bih pala u depresuju, plakala bih kada god bih se toga setila. Isto mi smeta, što on kaže da mu treba dvadeset dana da uđe u Zadrugu. Ja da sam na njegovom mestu ušla bih odmah. Sa druge strane mi je žao da i drugo dete ostane bez oca. Boleće me to sigurno, ja znam mene to sve posle stigne i ovaj razgovor će da me slomi. Zbunjena sam u šoku sam - rekla je Miljana.

- Ja bih najviše volela da ga stavimo na poligraf, da kaže sve, šta misli, šta oseća i predhodne veze, a i ja bih mogla sve da kažem, nemam problem sa tim - rekla je Miljana.

- To bi moglo da se organizuje - rekao je Darko.

- Ja bi sada trebala da odem u Bosnu, ali tamo nemam nikoga. Znam da njegova majka radi ceo dan i znam da od nje ne mogu da očekujem nikakvu pomoć. Bila bih odvojena od majke, ne bi bila tu uz mene. Najbolje da me ništa ne pitaš, ne želim više ništa da pričam - rekla je ona na kraju i prekinula izlaganje.

Celu situaciju pogledajte na videu.

U ovoj KUĆI snimljeni su Žikina dinastija, Cecin spot, preko 40 filmova: 80 godina SKRIVA TAJNE, zavirite unutar njenih zidina! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.