PROGOVORILA! Evo kako je Kejt Midlton provela vreme u izolaciji! DECA su morala SVE da znaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 16:05

PROGOVORILA! Evo kako je Kejt Midlton provela vreme u izolaciji! DECA su morala SVE da znaju!

Bilo je uspona i padova!

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton priznala je javno da je i u kraljevkoj porodici, kao i u mnogim drugim, bilo uspona i padova u jeku pandemije koronavirusa. Ono što joj je, izgleda, najteže palo bilo je to kako će naslednicima objasniti šta se tačno dešava. U tome su njoj i suprugu, princu Vilijamu, najviše u susret izašle škole koje pohađaju mališani.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Mar 5, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2020 at 9:02am PST

- Imali smo uspona i padova baš kao i svaka druga porodica u izolaciji. Džordž je puno stariji od Luisa i iznenađena sam koliko je uviđao da se nešto događa", rekla je ona: "Iako nisam želela da ih plašim i preterujem, mislim da je bitno da im se neke stvari objasne na način koji će moći da shvate, prikladan njihovom uzrastu", objasnila je Kejt.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Feb 11, 2020 at 7:04am PST

- Teško je objasniti maloj deci šta se događa, ali velika pomoć su nam bile i škole koje su u tom delu odradile odličan posao i pomogle nam da Džordžu, Šarloti i Luisu pobliže da objasnimo celu situaciju", iskreno je priznala vojvotkinja koja se, sa suprugom i troje dece, poslednjih meseci nalazi u izolaciji u porodičnoj kući u Norfolku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.