PRODUKCIJO, REAGUJ! Izbila MASOVNA TUČA u Parovima! Pljušte BRUTALNE PSOVKE i UVREDE! Haos! MAKLJAŽA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJO, REAGUJ! Izbila MASOVNA TUČA u Parovima! Pljušte BRUTALNE PSOVKE i UVREDE! Haos! MAKLJAŽA!

Ludnica!

Tokom emisije "Upoznajte Parove" umalo je došlo do ozbiljnog incidenta! Milutin Mili Radosavljević, bivši učesnik nekoliko sezona "Parova" postavio je pitanje Dimitriju Mijatovu zašto je poljubio Dinu Galorini - radi provociranja ili što mu se dopada.

- U pitanju je bila šala pošto je gospodin Dušan Zdravković bojkotovao gospođicu Dinu Galorini, jer mu se celo veče nabacivala. Tu su bili neki signali pre toga. Dina mi je rekla: "Pogledaj" i ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skapirao da skočim tamo. Ja sam skočio i prislonio usne na njene. Ona mi je stavila jezik u usta i ja sam morao da odgovorim na to - bio je opširan Dimitrije Mijatov, na šta mu je Milutin Mili Radosavljević uzvratio da ne veruje da mu je devojka stavila jezik u usta.

U to je Dina Galorini nasrnula na Dimitrija Mijatova, a u tome su je u prvom momentu sprečili Uroš Andrejić i Pavao Vladilo. Usledile su psovke i pogrdne reči od kojih vam neće biti dobro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.