PRODUKCIJA PRELOMILA POSLE TUČE: Njih ČETVORO NAPUŠTA Zadrugu! Nakon ŽESTOKOG sukoba - ŠOK ODLUKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA PRELOMILA POSLE TUČE: Njih ČETVORO NAPUŠTA Zadrugu! Nakon ŽESTOKOG sukoba - ŠOK ODLUKA

Par minuta posle haosa!

Posle incidenta u kome us se fizički sukobili Lazar i Sale Tru, nastaoje pravi haos među Zadrugarima.

U celu frku je upalo obezbeđenje, ali prekasno da spreči fizički kontakt!

Sale se posvađao sa Natašom Moskvom, a Jeremić je brže-bolje uleteo da brani svoju devojku. Počeo je da se unosi Saletu u lice, što je njega izbacilo iz takta pa ga je odgurnuo, a onda je nastao pravi haos.

Kako je Sale rekao, Lazar ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak ujeo i za ruku, a reper je sve vreme dok ga je obezbeđenje izvlačilo iz sobe pokazivao povredu na ruci koju je zadobio.

Odmah posle incidenta, stiglo je pismo od Velikog Šefa, gde su mnogi pomislili da je reč o kazni zbog incidenta! Ipak, njih troje napuštaju večeras Zadrugu, ali nevezano za ovaj incident!

Miljana je okupila sve učesnike oko stola i pročitala odluku Velikog Šefa.

- Suzana, Miki, Matora i Višnja idu večeras u spa centar, kao nagrada za pobedu na Zadrugoviziju, odlukom novinaraskog žirija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.