PRODUKCIJA POTVRDILA: Otkrivamo IMENA - nakon što IZBACE nekog od njih dvoje, u Zadrugu ULAZE ONE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA POTVRDILA: Otkrivamo IMENA - nakon što IZBACE nekog od njih dvoje, u Zadrugu ULAZE ONE

Gužva na kapiji imanja u Šimanovcima.

Još jedna uzbudljiva noć u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga'' je pred nama, a zadrugari ni ne slute da im je Veliki šef i večeras pripremio veliko iznenađenje.

Naime, pored toga što će jedan od nominovanih zadrugara - Dragana Stojančević ili Darko Petkovski Spejko, zauvek napustiti Belu kuću, ukućanima će se večeras pridružiti novi cimeri, a nema sumnje da će njihov ulazak izazvati nezapamćenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pometnju.

Pojedinim učesnicima neće biti dobro kada ih vide na vratima Bele kuće, te je sigurno da je pred nama duga i burna noć uz rijaliti program koji obara sve rekorde gledanosti!

Program počinje na TV Pink posle 22 časa - ''Izbacivanje'', a potom i ''Vanredno ubacivanje'' u ''Zadrugu 3". Kako je portal "SrbijaDanas.com" ranije pisao, na imanje u Šimanovcima stižu dve devojke - jedna je Marijana Zonjić, a druga bivša devojka Baneta Čolaka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.