PRODUKCIJA OVO SMISLILA!? Nakon Aleksandrine DISKVALIFIKACIJE - Ušla ONA: A bila je ZALJUBLJENA U DAVIDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA OVO SMISLILA!? Nakon Aleksandrine DISKVALIFIKACIJE - Ušla ONA: A bila je ZALJUBLJENA U DAVIDA!

Teši ga s vrata već.

David Dragojević je sa nekoliko zadrugara plakao u pabu, a razlog toga je diskvalifikacija Aleksandre Subotić, zbog koje je on i ušao u ovaj rijaliti. Da podsetimo, Aleksandra je juče udarila Minu Vrbaški pesnicom u glavu jer je sipala Davidu pivo u čašu, a netrepeljivost između ove dve zadrugarke postoji još od veridbe Subotićkinog oca i Minine mame.

Pogledajte rezultate

Dok je David plakao, ukućanima se pridružila i Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Korać, koja je sa vrata počela da ga gleda i prišla sa namerom da razgovaraju.

- Jel si dobro? Baš mi krivo, ako ti treba tu smo - uputila je ove reči Ana umiljatim glasom.

Ona i david su se na par sekundi držali za ruke i razmenjivali poglede, a kada je Dragojević spustio glavu i nastavio da plače, Koraćeva ga je samo posmatrala i nije skidala pogled sa njega.

Šta je sve bilo pogledajte ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.