PRODUKCIJA ODLUČUJE! Ukida se emisija zbog PRLJAVIH GAĆA? Vuče SEKRET kao puž golać

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA ODLUČUJE! Ukida se emisija zbog PRLJAVIH GAĆA? "Vuče SEKRET kao puž golać"

Au, žestoko...

Tokom večeri došlo je do žestokog sukoba između Tare Simov i Stefana Kandića Kendija zbog teme koja se provukla na radiju "Sedi dole".

Naime, voditelji Stefan Milošević i Kandić pokrenuli su temu o higijeni devojaka u Beloj kući, te su prednjačile u izboru Tara i Maja Marinković. Simova je očitala lekciju Kandiću, ne birajući reći koje mu je uputila.

- Tara šta god da nije po njenom, ona će da odreaguje - govorio je Stefan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Naravno, dno dna je, ružno je da se stavi tema o prljavim gaćama, ružno je! Prljava devojka, ja to nisam pisala, ti si stavio temu, sram te bilo! Katastrofa, dno dna! Ti treba Milici da se izvinjavaš! - odbrusila je Tara.

- Okej su, ako se njima (produkciji) ne dopada, oni će njih da sklone - rekao je Vladimir pokazujući prstom na gore, misleći na čelnike "Zadruge".

Kako je sve bilo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BLJAK! EMISIJA PREKINUTA ZBOG PRLJAVŠTINE? Uletela u studio i UŽIVO ISPROZIVALA aljkave zadrugare

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019

Pa preterali su...U toku emisije ,"Sedi dole" voditelji Stefan Kandić i Stefan Milošević, započeli su anketu "Istina ili laž", a Filip Reljić bio je gost koji je odgovarao na pitanja...Reljić je bio otvoren kada su u pitaju bila pitanja, te je ironičnim tonom priznao da Saška Karan i Marko Đedović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.