PRODUKCIJA MENJA PLAN - DONELA ŠOK ODLUKU: Dejan će poludeti kada bude saznao šta je Veliki šef pripremio

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 09:43

PRODUKCIJA MENJA PLAN - DONELA ŠOK ODLUKU: Dejan će poludeti kada bude saznao šta je Veliki šef pripremio

Ludilo u najavi!

Dalila Dragojević i Filip Car izabrani su za potrčke treći put od strane dosadašnjih vođa, pa tako o ovonedeljnog Sandija Kojića, tako da njih dvoje praktično 3 nedelje nisu izašli iz izolacije.

To je dovelo do potpunog kraha braka Dalile i Dejana, a Dalila je zvanično nakon Dejana skinula i burmu.

Ono što će potpuno razbesneti Dejana je to što po svemu sudeći ni ove nedelje neće biti održane nominacije, budući da je produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavila emisiju "Gledanje snimaka" za večeras kada bi trebalo da budu one održane.

Kako je sinoć bilo emitovano "Vanredno izbacivanje" produkcija je rešila da ovu emisiju pomeri za večeras, a da se odgode nominacije, što će napraviti pravi kolaps u Beloj kući, jer će Dejan imati prilike da vidi klipove Dalile i Cara, a oni će i dalje biti zajedno u izolaciji.

Kako će Dejan reagovati na ovu odluku Velikog šefa, ali i koje klipove je produkcija spremila ostaje da vidimo večeras.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.