PRODUKCIJA IZREKLA KAZNU nakon skandala i TUČA na Aranđelovdan! Skrnavljenje sveca - žestoke sankcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA IZREKLA KAZNU nakon skandala i TUČA na Aranđelovdan! Skrnavljenje sveca - žestoke sankcije

Veliki potresi...

Skandal za skandalom u rijalitiju "Parovi 8" na krsnu slavu Jelene Golubović - na Aranđelovdan. Prvo su se potukle slavljenica i trudnica Anđelina Đina Marjanović, a potom je Nemanja Stamatović Žabac udario jak šamar Milijani Božić (te scene pogledajte na OVOM linku).

Ni tu nije bio kraj horor scenariju. I treća tuča se desila u luksuznoj zemunskoj vili gde se odigrava osma sezona rijalitija "Parovi". Kadar je bio na drugoj strani, te nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznato ko se potukao, jedino su se u pozadini čuli zvuci frke.

Izgleda da je akter bila Ornela Mijatović, jer je produkcija "Parova 8" i nju kaznila uz Jelenu i Đinu.

- Jelena, Đina, Ornela - sve ste kažnjene zbog nepoštovanja ove kuće, skrnavljenja slave. Kazna je 500 evra - nemilosrdan je bio Merlin, koji je takođe kaznio i Slađanu Slađu Petrović oduzimanjem prava na odlazak kod frizera.

Još uvek se čekaju kazne za aktere skandala kada je Žabac ošamario Milijanu. Stamatović je trenutno u emisiji, a Božićeve nema u kadru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.