PRODAO JE ZA KARIJERU?! Luna se na ovaj način OBRATILA Slobi, a onda ŠOKIRALA postupkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODAO JE ZA KARIJERU?! Luna se na ovaj način OBRATILA Slobi, a onda ŠOKIRALA postupkom!

Neviđeno!

Danas je u Zadruzi gostovao novinare Milan Milošević. On je postavio pitanje Luni Đogani da izabere tri najveća muškarca u Zadruzi, a onda je ona trebala da im postavi pitanje kako bi izgledao njihov prvi sastanak.

- Ima previše muškarčina ovde, predugo sam razmišljala koga da izdvojim, ali izabrala sam Gibu, Brendona i Tomu. To su najveće muškarčine u kući po meni - rekla je Luna.

- Znamo da voliš oženjene - dobacila je Miljana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Postaviću jedno pitanje, a oni neka odgovore. Gde biste me odveli da jedem? Meni je hrana jako bitna, gde biste me odveli da jedem i šta - pitala je Luna muškarce koje je izabrala.

Brendon je dao najkreativniji odgovor.

- Pozvao bih te do mene. Obavezno goste nahranim da mi ne kriziraju. Kod mene uvek ima dimljenog lososa, sireva, rukole.. Sve bih ti to servirao, svi vole moje sendviče - rekao je Brendon.

- To bi bilo zagrevanje, a onda bih te odveo u teretanu. Posle bih te odmah odveo na konjsku pljeskavicu na Dorćolu, kako se za mene samo sprema. Onda bih te odveo na kafu, tu bi odmorili. Onda posle na večeru pa da popijemo i čašu vina. Finalna destinacija bilo bi Ušće šoping centar, na neki film - rekao je Brandon.

- Samo bi jeli, ti si moja srodna duša - rekla je Luna.

- Ja bih te Luna odveo u kineski restoran - rekao je Toma, a Luna je rekla da je pogodio šta voli.

Na kraju je Gibu pitala da li bi je prodao zbog karijere, aludirajući na Slobu Radanovića. On je rekao da ne bi i ona je zato izabrala njega.

Celu situaciju pogledajte na videu.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.