PRODAJA NEROĐENOG DETETA? Miljana Kulić tražila 85% Zolinog honorara! Njegov odgovor - BOMBA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODAJA NEROĐENOG DETETA? Miljana Kulić tražila 85% Zolinog honorara! Njegov odgovor - BOMBA! (VIDEO)

Komplikacije!

Nedelja veče je u Beloj kući rezervisana za pitanja predstavnika sedme sile, a zadrugari će morati da budu otvoreni za diskusiju o svim škakljivim pitanjima koja novinari imaju za njih.

Naredno pitanje je bilo za Miljanu Kulić, a predstavnike sedme sile je zanimao Miljanin stav o tome što Lazar Čolić Zola ne želi da da deo svog honorara za dete. Nakon postavljenog pitanja, glavni akteri su dobili priliku da odgovore.

- Miljana, šta misliš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto Zola neće da ti da deo honorara za tvoje dete, a svedoci smo da si ti njemu napolju i te kako davala novac? - glasilo je pitanje za Kulićevu.

- On to smatra ucenom i ponižavanjem. Htela sam samo da imam neku sigurnost, jer ko se jednom opeče, svega se plaši. To sam tražila zarad sigurnosti i zbog toga što sam mnogo propatila. Htela sam da osetim tu sigurnost da je u rijaliti ušao zbog mene i deteta, a ne zbog ličnog interesa - odgovorila je Miljana, a onda je svoj komentar dao i Zola.

- Kada sam se pojavio na vratima, njena druga rečenica je bila 85% za to dete. Onda smo poveli dug razgovor kada me je ucenila i rekla kako neće roditi dete ako joj ja ne dam 85% honorara. To je njen inat da bi ona proverila neke moje emocije, da li ja želim dete, kao da sam ja došao da to dete kupim. Ja ne bih imao srca da ostavim to dete. Ja sam odrastao bez oca. Ja sam prvi put video oca posle 12 godina, video sam ga svega 10 puta, kada su me pitali kako se zove, ja sam se pogubio, pa sam okretao glavu i ona na sve to traži 85% od honorara. To je dete koje zaslužuje 100%, ali da mene ucenjuje ugovorom nekim, to je besmisleno. To nije nikakva garancija. Ja znam kroz šta je sve ona prošla, ali to što ona traži od mene, to nije nikakva garancija. Mi treba da živimo i posle toga, da obezbedimo stambeno pitanje, a ne da brinemo o tih 85% o kojima ona non-stop priča - dodao je Čolić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.