PROCURIO SPISAK UČESNIKA PAROVA?! Poznat par tražio posebnu SOBU da naprave BEBU pred kamerama?! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURIO SPISAK UČESNIKA PAROVA?! Poznat par tražio posebnu SOBU da naprave BEBU pred kamerama?! ŠOK!

Sve zvezde će se naći u vili!

Rijaliti "Parovi" samo što nije krenuo, a učesnici se drže u velikoj tajnosti. Međutim, neka imena su ipak isplivala, a među njima su Zmaj od Šipova, Đorđe Tomić i trudna izabranica Anđelina Marjanović, Nenad Marinković Gastoz.

Naime, u zemunsku vilu ove sezone ulazi neko koji je već poznat medijima, Zmaj od Šipova. Iako je nedavno imao probleme sa zakonom, Zmaj će se naći pred kamerama popularnog rijalitija.

Postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansa da u vilu uđe i Jelena Maćić, međutim još uvek nije poznato da li će se naći u ulozi takmičara ili voditelja.

A post shared by Djordje Tomic (@djordjetomic1970) on Jul 29, 2019 at 12:11pm PDT

Đole i Đina takođe će biti stanari vile za nekoliko nedelja, a očekuje se ulazak Nikole Lakića i Coke sa detetom.

Produkcija je pregovarala sa Nenadom Marinkoviće Gastozom kom je ponuđena velika svota novca, te se očekuje i njegovo učešće. Pobednica rijalitija "Snajke" Teodora Radoičić boriće se za glavnu nagradu u osmoj sezoni "Parova", a uveliko se spekuliše da je ona jedan od glavnih favorita.

Kao ponovni učesnici "Parova", navodno se pominju i Elvin Kadrić i Izabela Alijoski koji su ostali zajedno i nakon rijalitija.

- Elvin i Izabela dobili su ponudu produkcije koju nikako nisu mogli da odbiju. Pored toga što će imati pozamašne honorare, njih dvoje su dobili uslove kakve neće imati ostali učesnici, ali o tome ne smem da vam pričam. Rešili su da ovaj put pokažu i deo svoje intime, te će praviti bebu pred kamerama. Njih dvoje svakako planiraju da se uzmu, a beba bi samo učvrstila njihov odnos - otkrio je izvor blizak ovom paru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.