PROCURIO PRIVATNI SNIMAK: Luna i Anastasija u krevetu - nekada su bile drugarice i radile OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK: Luna i Anastasija u krevetu - nekada su bile drugarice i radile OVO! (VIDEO)

Danas kao da se ne poznaju...

Mnogi znaju da su Luna Đogani i Anastasija Ražnatović nekada bile nerazdvojne, ali, kao što je jednom prilikom Luna objasnila, prijateljstvo je puklo zbog jednog muškarca:

- Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca - rekla je Luna dok je bila u "Zadruzi".

Nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na Internetu pojavio snimak koji jasno pokazuje koliko su zapravo bile bliske.

Ovde se vidi kako Luna i Anastasija leže u krevtu, Anastasija se požalila da ne izgleda dobro, ali je Luna potpuno zanemarila drugaričin komentar i počela da pevuši.

Evo kako je to izgledalo:

Neviđeni video Anastasije Ražnatović i Lune Đogani! TOP!

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Jan 17, 2020 at 12:30am PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.