PROCURILO: ONA ULAZI - BIVŠA UČESNICA se U SUBOTU useljava u Zadrugu? Stalno je SPOMINJU, a sada STIŽE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILO: ONA ULAZI - BIVŠA UČESNICA se U SUBOTU useljava u Zadrugu? Stalno je SPOMINJU, a sada STIŽE?

Biće burno!

Produkcija rijalitija "Zadruga 3" neprestano iznenađuje gledaoce ovog formata, stalnim novim ulascima, pa je tako vanredno ušla Ermina Pašović, sada već bivša devojka Baneta Čolaka, zatim Natalija, koja je ušla zbog svog supruga Sanija, ali je publika odlučila njega da izbaci, a nju ostavi, zatim Dragana Mitar, koja je napravila opštu pometnju u Imaginarijumu, nakon koje je usledio ulazak Edisa Fetića, što je napravilo medijski bum, obzirom da je on oženjen, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a navodno u vezi sa Draganom Mitar.

Tako i ovog puta, izvor poznat redakciji Srbija Danas je otkrio za naš portal da nas u subotu očekuje veliko iznenađenje, jer produkcija navodno planira ulazak stare zadrugarke, zbog koje mnogima na imanju neće biti svejedno.

Ovoga puta, reč je o čuvenoj Zorici Marković, koja svakim svojim učešćem, rijaliti digne na noge.

Ona će, kao i do sada napraviti opšti haos u Zadruzi, a mnogi njeni budući cimeri je uveliko pominju, neki se i pribojavaju njenog ulaska, jer je poznato da pevačica i estradna zvezda nema dlake na jeziku i uvek iznosi svoj stav, a sklona je i konfliktima, kojima obiluje svako njeno učešće u rijalitiju.

- Imam informaciju da Zorica Marković ulazi sada u subotu, sve je spremno, ali biće haos, poznajući nju, očekujem baš, baš burnu nedelju - otkrio nam je izvor, koji je želeo da ostane anoniman, ali je ime poznato redakciji našeg portala.

Pored toga, Zoka je na svom instagram profilu postavila, recimo, nagoveštaj njenog ulaska u "Zadrugu". Reč je o fotografiji na kojoj ruča sa prijateljem, a u opisu slike nam je zagolicala maštu:

- Jedi... jedi, trebaće ti snage za buduće dane - napisala je pevačica, kojim je možda najavila iznenađenje da ćemo je ponovo gledati u Imaginarijumu.

Jedi..jedi trebace ti snage za buduce dane

A post shared by Zorica Marković Official (@zoricamarkovic_official) on Dec 17, 2019 at 1:55pm PST

Sudeći po komentarima gledalaca, mnogi zadrugari su se ušuškali i uspavali u rijalitiju, pa će Zokin ulazak izazvati buđenje, a ne sumnjamo da nas očekuje neviđeni šou sa njom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.