PROCURILE INFORMACIJE: Komšije OTKRILE šta se dešava u domu Jelisavete i Tea - ona je NEKULTURNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILE INFORMACIJE: Komšije OTKRILE šta se dešava u domu Jelisavete i Tea - ona je NEKULTURNA!

Ima li istine!

Popularni par Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić prošle godine kupili su stan u elitnom naselju blizu Hrama Svetog Save, a ekipa "Alo!" novina uputila se u njihov komšiluk kako bi iz prve ruke saznala nešto više o njima.

Preko puta njihove zgrade sreli su komšiju koji je rekao da je Miloš divan dečko i odličan sused.

- Miloša sam upoznao pre malo više od godinu dana i odmah mi se svideo. Veoma je ljubazan, srdačan i dobar prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komšijama. Nekoliko puta sam mu pomogao da utovari stvari za bebu u automobil, a on mi je za to davao po hiljadu dinara, jednom se baš otvorio i ostavio mi 50 dolara. Iznenadio me je tim gestom jer ja volim svima da pomognem i nikada nisam tražio ništa zauzvrat. Šta da kažem, duša od čoveka. Uvek me pozdravi, pita kako sam, da li mi nešto treba, a kada je u gužvi, samo mahne. Znam da on ima mnogo para, ali uopšte nije uobražen kao mnogi slavni košarkaši. U zgradi u kojoj živi su svi bogataši i slavni sportisti, ali od svih njih on je najbolji - ispričao je komšija i dodao da sa Miloševom suprugom Jelisavetom nikad nije pričao.

- Viđao sam je, stalno je sa bebicom i po onome što sam video kako gleda bebu i kako je pazi, rekao bih da je dobra i pođrtvovana majka, a i vidi se da mnogo voli Miloša. Kad god sam ih video zajedno, ona ga je držala za ruku i ljubila - isprićao je ovaj komšija.

Pričali su i sa radnikom sa obližnjeg gradilišta.

- Tea vižam svako jutro, ponekad mu se javim, on uzvrati i nasmeje se. Pre nego što sam ga upoznao, delovao mi je uobraženo, ali ispostavilo se da je dečko takva faca i dobrica - rekao je pa je ekipu "Alo!" novina uputio na obližnju trafiku na kojoj Teodosići često kupuju.

- Jelisavetu vižam svaki dan i nemam lepo mišljenje o njoj. Nikada nije nasmejana, stalno je u nekoj žurbi, ma pravi je mrgud. Ni hvala ne ume da kaže, a to je baš nekulturno. Jednom sam razgovarala sa gazdom telefonom, a ona se brecnula na mene kako nema ceo dan da čeka. Tražila je da prekinem razgovor i da je uslužim - ispričala je za "Alo!" prodavačica.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.