PROCURILA MAJINA I ANĐELOVA ZAJEDNIČKA FOTKA! Bili su izuzetno prisni! Ovo je DOKAZ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 01:30

PROCURILA MAJINA I ANĐELOVA ZAJEDNIČKA FOTKA! Bili su izuzetno prisni! Ovo je DOKAZ! (FOTO)

Prigrlio je, pa ne pušta!

Pre nekoliko dana u emisiji ''Pitanja novinara'' potegla se priča o odnosu Maje Marinković i Anđela Rankovića, kao i tome šta su njih dvoje imali ranije, te da li ima istine u glasinama da su se muvali. Dok Maja nije želela da komentariše ove navode, Anđelo je otkrio otkad se poznaje sa cimerkom iz Bele kuće, ali i da su samo razmenili nekoliko poruka.

- Nismo se uopšte muvali, mi se poznajemo iz perioda kada sam izašao iz Zadruge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1. Bili smo super, ona je rekla da ulazi ovde, ja sam joj rekao da ne ulazi i da joj to ne treba, ali je ipak ušla. Sada smo razmenili par poruka, i to je bilo to, skroz obično dopisivanje. Rekla mi je da je napravila haos - tvrdio je Anđelo.

Međutim, na fotografiji koja kruži internetom, vidi se da su Maja i Anđelo vrlo prisni, te Rankovićeve tvrdnje da su samo dopisivali padaju u vodu, a u nastavku možete pogledati kako su se zabavljali u izlasku:

Objavu dijeli milkaplaninka (@milkaplaninka)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OKRŠAJ NA DEDINJU! Veljko žestoko ZAMERIO supruzi, pominje i Cecu, a Bogdana: "Ne pada mi na pamet!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.