PRIZNAO OSEĆANJA PREMA LUNI, A SAD... Pribila se uz njega i VRCKA! Uf, ovo je zbogom pameti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAO OSEĆANJA PREMA LUNI, A SAD... Pribila se uz njega i VRCKA! Uf, ovo je zbogom pameti (VIDEO)

Vrele scene sa žurke!

Odnos Nataše Moskve i Lazara Jeremića do sada je doneo i svađe, ali i brojne trenutke bliskosti, a sudeći po prizorima sa sinoćne rođendanski žurke Baneta Čolaka - od njih dvoje se svašta može očekivati.

Nataša je u više navrata priznala da je zgodni fudbaler privlači, a u ''Šiš baru'' mu se približila i počela kraj njega zavodljivo da igra. Očito je bilo i da on uživa u njenim pokretima.

PAO SEKS!? Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Stanija DO ZORE pod jorganom! Uzdahe i sreću NISU mogli da sakriju! (VIDEO)

Da li će se nakon njenih smelih pokreta roditi nešto više između njih, iako je Jeremić priznao da gaji simpatije prema Luni Đogani, ostaje nam da saznamo u narednom periodu. Pogledajte kako je sve to izgledalo u sledećem videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.