PRIZNAO JAVNO: Evo KOGA VOLI Sloba Radanović! Pa to smo i očekivali! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAO JAVNO: Evo KOGA VOLI Sloba Radanović! Pa to smo i očekivali! (FOTO)

Lepe reči...

Nakon što je izašao iz rijalitija "Zadruga", pevač Slobodan Radanović je započeo zavidnu karijeru.

U ovoj KUĆI snimljeni su Žikina dinastija, Cecin spot, preko 40 filmova: 80 godina SKRIVA TAJNE, zavirite unutar njenih zidina! (VIDEO)

Postao je takođe i poprilično aktivan na društvenim mrežama, na kojima deli ne samo poslovne uspehe, već i neke privatne stvari. Tako smo mogli da vidimo kada je imao novu devojku, kako napreduje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u teretani, ali i razne citate i mudrosti kojima se vodi u životu.

Ovaj put je Sloba objavio kakve ljude voli da ima u svom okruženju:

- Volim ljude koji gledaju svoja posla, podržavaju tuđe snove i ne zavide ni na čijoj sreći - napisao je Sloba na Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.