PRIZNALA: JA FILIPA STVARNO VOLIM Oglasila se Maja Marinković i sve otkrila, konačno - OVO JE ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2021, 23:54

PRIZNALA: "JA FILIPA STVARNO VOLIM" Oglasila se Maja Marinković i sve otkrila, konačno - OVO JE ISTINA

Jako lepo.

Dragana Mitrović podigla je prašinu kada je u današnjem intervjuu potvrdila da su Maja Marinković i Filip Car u vezi, dok je Stefan Šebez, pored nje, isto porekao, pa govorio kako su ipak samo prijatelji. S obzirom da je milionska publika u zabuni, oglasila se i "kraljica drame", Maja, pa otkrila o čemu se zapravo radi, s obzirom da je Dragana njena prijateljica i da se pretpostavlja da je ona upućena u sve:

- Mislim da se Dragana šalila, stvarno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šebez je u pravu. Mislim, ja Filipa stvarno volim, ali mi smo samo prijatelji, tako će i ostati. Sigurno je bila šala sa njene strane - rekla je Maja.

Takođe nam prokomentarisala i intervju Aleksandre Nikolić, u kome je bivša zadrugarka izjavila kako su Maja i Filip lep par i da ih je uvek videla zajedno:

- Ko, Silvana? Hvala joj, ali mene njeno mišljenje stvarno ne zanima, ne znači mi ništa, a i svakako mislim da nije iskrena, kao što nije bila ni u prošlom odnosu - prokomentarisala je Marinkovićeva kratko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.