PRIVATNO SE POZNAJEMO! Anabela otkrila detalje o Ani Ćurčić - Ima pravo da radi šta hoće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 09:52

"PRIVATNO SE POZNAJEMO!" Anabela otkrila detalje o Ani Ćurčić - Ima pravo da radi šta hoće!

Pevačica bez ustručavanja o najaktuelnijoj temi u Srbiji!

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, ušla je u rijaliti "Zadruga 6" kako bi se suočila sa Zvezdanom i devojkom sa kojom ju je javno prevario Anđelom Đuričić.

Pevačica i bivša takmičarka "Zadruge", Anabela Atijas je otkrila šta misli o Aninom postupku, ali i da li osuđuje Zvezdanovu prevaru.

- Anu poznajem iz privatnih priča i igrom slučaja imamo zajedničku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijateljicu. Čula sam da je žena borac. U ovom slučaju Ana ima pravo da radi šta hoće. Ne mogu da ne budem na njenoj strani jer poznajem kroz priču njen život. Ne kažem ja da on nije imao pravo da radi šta hoće, ali u ovom slučaju vidim ženu koja je na mene ostavila utisak - rekla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.