PRIŠLA MARKU! Pijana, urla - JA SAM TI BILA PROJEKAT! Šta mi FALI?! Opet ga MOLI, njemu DOPIZ*ILO - nema EMOCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIŠLA MARKU! Pijana, urla - JA SAM TI BILA PROJEKAT! Šta mi FALI?! Opet ga MOLI, njemu DOPIZ*ILO - nema EMOCIJE

Sasuo joj u lice!

Nakon što je napustila žurku i otišla u štalu da plače, Luna Đogani imala je još jedan nervni slom, o kom možete čitati ovde.

Sve je počelo zbog toga što ju je uhvatio alkohol, a bolelo ju je to što ju je partner Marko Miljković ostavio.

Iako je rekla da mu neće prilaziti, ona je ipak pogazila reč i otišla kod njega, kako bi rešili šta imaju.

- Ti si sa mnom raskinuo preko stola, hoćeš da kažeš da to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije ružno? Ponizio si me pred svima. Gledaj me u oči kad pričaš sa mnom. Jel su se tebi izgubile emocije? Ti više ništa ne osećaš ništa prema meni. Samo govoriš da ti se vrate emocije, znači da si ih već izgubio. Kako te je sve prošlo posle jednog dana? - urlala je Đoganijeva.

- Ti znaš da ja pokušavam da te sklonim od svega ovoga i svih tih ljudi, a ti se uporno uplićeš u te priče. Upravo zbog toga sam to i uradio tako pred svima. Ti ih slušaš, ti uvažavaš njihovo mišljenje. Ti si pokušavala da se svađaš sa mnom preko stola iako sam ti rekao da to ne radiš i sada sam ti vratio. Planirao sam da popričamo, ali kad se smire strasti. Čisto da imamo neko poštovanje, ali da ne provodimo mnogo vremena zajedno, da ne blejimo, da se nekome ne bi vratile emocije - objasnio joj je Marko.

- Ja više ne znam šta je istina i šta je pravo ovde. Jesam li ja bila projekat ovde? Reci mi šta je istina, zašto si izabrao mene? Nisi imao dovoljno guzice kod mene? Šta ti je falilo kod mene pa si tražio dalje? Ja sam sj*bana - govorila je Luna kroz suze.

- Falilo mi je poštovanje! To za guzicu nije tačno. Ti si stalno ljubomorna, to što gledam ne mora da znači da imam nameru nešto da uradim. Gledaću Maju, Minu i Staniju, shvati to. Mislim da nije vreme da pričamo sada, još je sve sveže. Ovo samo pogoršava situaciju - bio je besan Miljković, a celu svađu poslušajte u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.