PRIRODNE: Gvinet Paltrou pozvala koleginice na žurku ali im je postavila OVAJ uslov ako žele da dođu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIRODNE: Gvinet Paltrou pozvala koleginice na žurku ali im je postavila OVAJ uslov ako žele da dođu!

Pale maske!

Gvinet Paltrou organizovala je ekskluzivnu zabavu na Beverli Hilsu i u tome ne bi bilo ništa neobično da sve zvanice nisu zamoljene da dođu potpunosti čistog lica bez trunke šminke.

47-godišnja glumica pozvala je brojne kolegice i prijateljice poput Kejt Hadson (40), Demi Mur (57), Rejčel Zoe (48) i Alexandru Grant (47) inače poznatije kao devojke Kiano Rivsa.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Feb 19, 2020 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at 9:43pm PST

Povod druženju bilo je predstavljanje novih proizvoda za negu kože iz Gvinetine kolekcije.

Gvinetina prijateljica Keli Sojer priznala je da prvo nije bila oduševljena idejom da se pojavi bez imalo šminke, ali neke druge zvanice, poput Demi Mur, koja je došla s ćerkom Rumer Vilis (31) kazale su kako je ovo bila jedinstvena prilika da se napokon malo opuste i zaborave na teški make-up.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Feb 20, 2020 at 9:34am PST

Da je zabava bila pun pogodak, moglo se zaključiti iz komentara zvanica na društvenim mrežama, koje su sve odreda pohvalile sam događaj i Gvinet kao domaćicu.

Ovaj nesvakidašnji potez doneo je novom proizvodu Gvinetinog brenda priličan publicitet, a poznata glumica je i ranije pokazala da itekako ima nos za marketing.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.