PRIJOVIĆKA OTVORILA DUŠU: Zagorčavali su mi život, pljuvali me i smejali se! Mnogo je bolelo! Teška ispovest pevačice

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJOVIĆKA OTVORILA DUŠU: Zagorčavali su mi život, pljuvali me i smejali se! Mnogo je bolelo! Teška ispovest pevačice

"Deca su surova!"

Pevačica Aleksandra Prijović izjavila je u intervjuu da ne želi da se seća ružnih stvari koje su joj se dešavale u detinstvu i da gura samo napred.

Ipak, ona se osvrnula na činjenicu da su je vršnjaci ismevali zato što želi da postane pevačica i pogrdno je nazivali "pevaljkom".

- Dobro, bili smo deca. Bili smo mnogo mladi. Sada, kada smo odrasli, ne mogu nikome ništa da zamerim. Tada me je bolelo, deca umeju da budu surova. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazala sam i dokazala svima njima da se u životu sve može postići kada nešto mnogo želiš, kada ideš pravim putem, pravično i iskreno, kada nešto voliš najviše na svetu, kao što ja volim muziku. Svi ti koji su me pljuvali i smejali mi se što hoću da budem pevačica, nisu ozbiljno shvatali koliko ja to želim - rekla je Prija i dodala da joj nisu ostali ožiljci zbog ove detinje surovosti.

- Povređivalo me je to kada sam bila mala, ali ne želim da se vraćam na to. Kažem vam, gledam napred, uživam u svakom danu, u svakom trenutku svog života, neću da se vraćam niti da sebi kvarim raspoloženje.

Štaviše, pevačica kaže da je u kontaktu sa nekima od onih koji su joj zagorčavali život dok je bila klinka.

- Naravno, javljaju se. Čestitaju mi na uspehu, popričamo kad se srenemo. Ja sam i kao klinka govorila da će oni jednog dana biti ponosni što smo zajedno išli u školu i što smo se družili. Živim svoj san, ali ista sam kao što sam i bila. Samo što s vremena na vreme odem na neki događaj, dam neki intervju i petkom i subotom odem da odradim neki nastup. Popularnost me nije promenila. Kada se radi godinama, polako i strpljivo, nema razloga da čovek poludi. Možda poludi neko kome se to desi odjednom. Ja sam osam godina gradila karijeru, korak po korak. Uspeh i popularnost me nisu iznenadili. To je samo nagrada za moj trud i rad proteklih godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.