PRIJOVIĆKA LJUBOMORNA?! Bombardovala Filipa PORUKAMA?! Evo šta radi u NOĆNOM PROVODU bez nje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJOVIĆKA LJUBOMORNA?! Bombardovala Filipa PORUKAMA?! Evo šta radi u NOĆNOM PROVODU bez nje!

Opustio se sa društvom.

Bez obzira na to što je bio u muškom društvu, Filip Živojinović nije mogao maksimalno da se opusti jer mu se telefon usijao od SMS poruka.

Otkako se Aleksandra Prijović porodila, retko kad se razdvaja od supruga Filipa.

Međutim, najstariji sin Bobe Živojinovića uželeo se noćnog provoda, pa je rešio da se malo opusti sa društvom.

Tako je sebi dao oduška u četvrtak uveče u jednom restoranu u Beton hali, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastupu njegovog brata Stefana Živojinovića.

My 🌍

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on May 25, 2019 at 9:57am PDT

U separeu do muzike, Brenin pastorak provodio se u društvu reditelja Petra Pašića, s kojim je nazdravljao i veselio se za sve pare.

Bez obzira na to što je bio u muškom društvu, Filip nije mogao maksimalno da se opusti jer mu se telefon usijao od SMS poruka. Dobar deo noći proveo je na telefonu dopisujući se sa suprugom, koja je očigledno ostala kod kuće i čuvala njihovog sina Aleksandra.

Kada se napokon javio svojoj dragoj i ubedio je da je sve pod kontrolom, da ne gleda druge žene, već uživa u muzici i muškim pričama, Živojinović je mogao da padne u sevdah dok je Stefan pevao.

Ruku na srce, Prija nema razloga da se ljuti, jer da Filip nije meraklija na tatu, ni nju ne bi upoznao!

One love 🇯🇲

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Sep 10, 2018 at 4:36am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.