PRIČALO SE DA ĆE GA PREBACITI: Kamere ispred KBC Zamun ČEKALE SU DARKA - a onda se pojavio OVAJ SNIMAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČALO SE DA ĆE GA PREBACITI: Kamere ispred KBC Zamun ČEKALE SU DARKA - a onda se pojavio OVAJ SNIMAK!

Svi se nadaju poboljšanju.

Pevač Darko Lazić se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi u zemunskoj bolnici, nakon što je tu dovežen posle teškog udesa.

"Ako Bog da...": Devojka Darka Lazića se RAZBOLELA - "Hoću kod moje jedine i najveće ljubavi"!

Kamera emisije Premijera se danas našla ispred KBC Zemun, u nameri da saznaju kakvo je trenutno zdravstveno stanje pevača Darka Lazića. Pevaču je danas mnogo bolje, što su juče potvrdili i članovi njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice.

🛫🛫🛫🎵🎤😉VIENA🎼🎼🎼🎼

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана 22. Мар 2018. у 11:38 PDT

UŽURBANIM KORAKOM UŠLA: Darkova devojka se razbolela, ali je došla - "VIDELI SMO GA", ovo su DETALJI!

U četvrtak je pevač imao hitnu operaciju i to zbog otkazivanja bubrega i dela pluća, ali su lekari bili primorani da mu izvade i slezinu i to zbog unutrašnje gkrvarenja.

NIJE SVESTAN! Poslednji izveštaj o Darku DIREKTNO iz bolnice: Njemu najbliži izustili "SAMO ŽELIM DA BUDEM TU"!

Prema nezvaničnim informacija Lazić neće biti prebačen u drugu bolnicu iako su to juče bili navodi u medijima.

Otac i majka, devojka, kao i bivša supruga Ana Sević su konstano pored Darka. Prijatelji i kolege konstantno šalju poruke podrške i mole se za njegovo zdravlje.

DARKOVA BAKA SE OGLASILA: Noć koja je ostala iza njenog unuka, a TIČE SE ZDRAVLJA... Svi se MOLE!

Darko se trenutno oseća bolje ali ne za nalost još uvek u životnoj opasnosti. U njegovom Brestaču se ljudi svakoga dana skupljaju ispred crkve moleći se za njegovo zdravlje i boljitak.

Ono što je jako važno je da je osoblje bolnice u Zemunu oglasilo i to molbom da se u medijima ne prenose poluinformacije o pevačevom zdravstvenom stanju, i da prave informacije poseduju samo lekari i najuža porodica.

ANA SEVIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Na ivici nerava, posle posete Darku Laziću besno izjurila iz bolnice! (FOTO)

Podsetimo Darko Lazić je u utorak 23. oktobra u ranim jutarnjim satima doživeo tešku saobraćajnu nesreću i to u blizini svog rodnog Brestača. Automobil se prevrnuo na krov, nakon što je sleteo sa puta u punoj brzini. Pevač nije bio vezan sigurnosnim pojasom i bio je pod dejstvom alkohola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.