PREVRTAO STO NA NJU! Karađorđe FIZIČKI NASRNUO na Miljanu Kulić! Njen vrisak prolomio: NE! NE! Težak horor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVRTAO STO NA NJU! Karađorđe FIZIČKI NASRNUO na Miljanu Kulić! Njen vrisak prolomio: NE! NE! Težak horor (VIDEO)

Baš užas

Miljana Kulić učestvuje u drugoj sezoni "Zadruge" nakon što je prethodne godine uspela da zatrudni u "Parovima", a potom i da se transferuje u Pinkov rijaliti. Ove sezone je postala nešto mirnija u skladu sa novom ulogom tj. ulogom majke, pa su i sukobi svedeni na minimum. Ipak, ima ih.

DOKAZ POMIRENJA! Kija se zanela, uhvatila Slobu za butinu! Sevale VARNICE među njima, pa OBOJE PRIZNALI...

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Poslednji u nizu jeste večerašnji sa Karađorđem Subotićem, a moglo se završiti i sa određenom dozom nasilja. Naime, on je pokušao sto baciti na Kulićevu, već je krenuo sa prevrtanjem.

Čitav skandalozni incident možete pogledati u snimku iznad.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.