PREVARILA NACIJU!? MIlijana  Bogdanović UHVAĆENA U LAŽI, ovo je govorila na početku rijalitija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 13:12

PREVARILA NACIJU!? MIlijana Bogdanović UHVAĆENA U LAŽI, ovo je govorila na početku rijalitija!

Imala je tajni plan?

Milijana i Milojko Božić su prekinuli vezu i najavili razvod dok su bili u vili "Parova". Sve je među njima ukazivalo na to da će se konačno rastati. Milojko je izašao iz rijalitija malo ranije od Milijane, a ona je po izlasku rekla da ne zna gde je Milojko i da je to ne zanima.

Poznato je i da je ona navodno Milojka prevarila sa Žapcem dok je bila u "Parovima", a kasnije je sve negirala rekavši tom prilikom da su samo simulirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s*ks, do kojeg nije došlo, ali da je bilo emocija.

Podsećamo i da je Milijana kada je prvi put sa Milojkom ušla u vilu, govorila koliko ga voli i da nikada ne bi mogla da bude sa mlađim muškarcem, da voli samo starije i to drastično starije od nje.

A post shared by Milijana Bogdanovic (@laanaaa_official) on Sep 1, 2020 at 10:08am PDT

Ipak, Milijana je u svom rodnom gradu nakon rijalitinja viđena u društvu novog dečka, kako prenosi portal Hepi, koji je samo tri godine stariji od nje, što govori u prilog tome da Bogdanovićeva nije govorila istinu od samog početka i da je mnoge stvari lažirala radi plasmana.

Kupatilo u kojem se već dva puta fotografisala nazvala je "Tajna soba", a svi su mislili da sugeriše na onu u vili Parova, ali sada postoji predpostavka da je Milijana zapravo mislila na tajnu o novom dečku.

A post shared by Milijana Bogdanovic (@laanaaa_official) on Sep 2, 2020 at 2:36am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Dragana Mitar spopadala muškarce na Adi i postavljala im ŠKAKLJIVO PITANJE! Bežali od nje glavom bez obzira (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.