PREVARA VEKA!? Kija i Sloba posle svega PONOVO ZAJEDNO, ova FOTOGRAFIJA je ZAPALILA MREŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA VEKA!? Kija i Sloba posle svega PONOVO ZAJEDNO, ova FOTOGRAFIJA je ZAPALILA MREŽE!

Ko ovu dramu režira?

Sinoć je Luna Đogani nastupila na reviji na kojoj su navodno gostovali i Kija Kockar i Sloba Radanović.

Naime, na Fejsbuk stranici Zadruga - Pink.rs, pronašli smo fotografiju Kije i Slobe koji su navodno sinoć gostovali na istoj reviji. Prema izrazima njihovih lica vidi se da su uživali, a Radanović nije krio oduševljenje. Sedeli su jedno do drugog i fotografisali.

Naravno, to je odmah izazvalo buru komentara fanova na mrežama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pronašli smo na istoj Fejsbuk stanici i njihove fotografije iz Zadruge, na kojima se vidi da je Kija i u tom periodu fizički maltretirala Slobu, čupala ga za kosu i udarala mu šamare. Mnogi zbog toga smatraju, da nakon toga i navodne priče da ga je napala nožem, nema smisla da sada sede jedno pored drugog, osim ako čitava priča nije zapravo prevara ovo dvoje. Da li je to istina? Ostavljamo vama da zaključite.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.