PRETNJE, EKSPLICITNE STVARI, ILEGALNE RADNJE... Kija zabrinuta - svima je stigla poruka sa njenog broja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 17:06

PRETNJE, EKSPLICITNE STVARI, ILEGALNE RADNJE... Kija zabrinuta - svima je stigla poruka sa njenog broja

Oglasila se Kockareva!

Kristina Kija Kockar javnosti je postala poznata kada ju je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" prevario suprug, pevač Sloba Radanović, koji je pred kamerama uplovio u vezu sa Lunom Đogani. Kija je ušla u rijaliti da raščisti račune sa svojim izabranikom, pobrala simpatije publike i iz rijalitija izašla kao pobednica.

Kija je, nakon rijalitija, na društvenim mrežama prikupila nešto više od pola miliona pratilaca i sa njima redovno deli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta joj se dešava u privatnom životu.

Kockareva je veoma aktivna na Instagramu, a sada je podelila sa svojim fanovima jednu neprijatnost koja joj se dogodila. Telefonski operater čiji je bila korisnik je prosledio njen stari broj telefona novom korisniku i na taj način potencijalno napravio njoj problem. Sada se javno oglasila i do detalja opisala o čemu se tu radi:

- Telefonski operater je dao moj ugašen postpejd broj koji sam godinama koristila nekoj nepoznatoj osobi, a ugašen je jer je javno objavljen. Za to sam saznala jer je mom prijatelju stigla notifikacija "javite se Kiji Kockar" (kako sam njemu umemorisana) na Vajberu jer se neko sa tog broja ulogovao. Da li ste svesni da je to stiglo svim ljudima koji imaju moj broj (od prijatelja, saradnika, rodbine...). Još jednom da napomenem da sam taj broj koristila godinama, sada neko može u "moje ime" da piše bilo kome poruke bilo kakve sadržine, od pretnji, do eksplicitnih stvari, ilegalnih i time napravi meni problem. Da li ste svesni ovih stvari? I da li su vaši korisnici svesni? Da li ste svesni da se razne aplikacije aktiviraju upravo preko broja i time narušavate privatnost svojih korisnika, gde neko može da uzme sve njihove podatke samo jer ima broj? - napisala je Kija na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.