PRETIO JOJ JE ODUZIMANJEM DECE! Detalji odnosa Britni Spirs i njenog oca u novom filmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 10:18

PRETIO JOJ JE ODUZIMANJEM DECE! Detalji odnosa Britni Spirs i njenog oca u novom filmu

Pakao koji još traje.

Britni Spirs rekla je svom advokatu da joj je njen otac Džejmi Spirs pretio oduzimanjem dece, prenosi Dejli Star.

Njini pozivi advokatu zbog navodnih pretnji njenog oca biće prikazani u novom Netfliksovom dokumentarcu o pevačici, "Britney Vs Spears" ("Britni protiv Spirs"). Ovi audioisečci biće emitovani prvi put, a uključiće se i novi detalji o starateljstvu Džejmija nad Britni.

Strani mediji pišu da je u jednoj od glasovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruka iz 2009. godine, Britni svom advokatu navodno pričala o svojim sinovima, Šonu i Džejdenu.

"Zvala sam te ranije. Ponovno zovem jer mi je otac nekoliko puta pretio da će mi oduzeti decu. Samo želim da budem sigurna da će sve biti u redu tokom procesa i da se vi brinete za to", rekla je navodno Spirsova, misleći na postupak ukidanja Džejmijevog starateljstva nad njom.

U to vreme su Britney i njen bivši suprug i plesač Kevin Federlajn imali zajedničko starateljstvo nad decom. Kasnije je plesačev advokat odlučio kako je "u najboljem interesu dece da Kevin preuzme odgovornost za njih".

Inače, novi dokumentarac o Britni biće prikazan 28. septembra, dan pre zakazanog sudskog ročišta za raspravu o zahtevu Britni Spirs u Los Anđelesu.

Podsećamo, Džejmi Spirs početkom meseca zatražio je od suda u Los Anđelesu da prekine njegovo 13-ogodišnje starateljstvo nad Britni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.