PRETI JOJ, HAOS U NAJAVI: Nakon što je bivši muž PROVALIO u stan Dragane Mitar DRAMA SE NASTAVLJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI JOJ, HAOS U NAJAVI: Nakon što je bivši muž PROVALIO u stan Dragane Mitar DRAMA SE NASTAVLJA!

Ovo je šok obrt!

Dragana Mitar, bivša Zadrugarka trenutno prolazi kroz pakao jer je ju je bivši muž zajedno sa detetom izbacio iz stana. Ona je sada sa malim detetom bukvalno na ulici, a na snimcima koje je objavila se vidi kako Siniša Dragutinović nasilno ulazi u stan.

Ona je danas apelovala na sve ljude koji mogu da joj pomognu i zaštite je od bivšeg muža zbog deteta koje ovo ne treba da preživljava.

Nakon prvog storija koji je objavila danas, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je bukvalno bio vapaj za pomoć ona je danas objavila još jedan.

- Prošli put su me institucije i novine zaštitile i hvala im. Ali on uvek ide korak dalje i molim ih da i ovaj put reaguju zbog deteta. On još uvek preti g*vnjivim motkama i novinarima - napisala je ona.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.