PRETE NJOJ I NJENOJ PORODICI! Mina Vrbaški NAPUSTILA Srbiju: Potresla sam se! Odlučila sam da je PRIJAVIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2022, 19:59

PRETE NJOJ I NJENOJ PORODICI! Mina Vrbaški NAPUSTILA Srbiju: "Potresla sam se! Odlučila sam da je PRIJAVIM!"

Otvoreno progovorila o svemu!

Bivši rijaliti učesnica Mina Vrbaški uključila se u emisiju, gde je otkrila da je kod svog dečka u Norveškoj.

Svog dečka ne pokazuje previše u javnosti, a kako sama kaže bolje joj je tako.

- Više volim da uživam u svojoj intimi, a ne da javno govorim o svom životu - kaže Mina Vrbaški, koja za svog momka ima samo reči hvale.

Ona je svoj stari život ostavila iza sebe, a sada smatra da je dovoljno sazrela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svoju intimu čuva samo za sebe.

- Ja nisam glupa devojka, maštovita sam i inteligentna, verujem da bih i ovde mogla da stvorim nešto - kaže Mina Vrbaški, koja je nedavno pretrpela nasilje na internetu.

Kako je objasnila, bila je na meti žene iz Makedonije, prezime joj je bilo Macura.

- Ona se predstavljala kao moja podrška. Slala mi je i pisma i da me voli, pa me je klela. A na kraju sam posle mnogo godina odlučila da prijavim za visokotehnološki kriminal da se stane na put svemu tome. U celokupnom tom javnom životu povukla sam razne negativne ljude na sebe - kaže Vrbaški i dodaje:

- Skoro mi je stigla poruka sa tog profila, ko god da je, da pazim da kada odem za Norvešku da se nešto ne desi mojoj mami i Borisu. Meni je bilo mnogo teško i veoma sam se potresla. Takve pretnje mi nisu naivne - kaže Mina Vrbaški.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.