PRESUŠILA SAM, NE MOGU VIŠE DA PLAČEM! Dragana stavila tačku na vezu sa Edisom: Bili su SPOREDNE uloge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 08:02

"PRESUŠILA SAM, NE MOGU VIŠE DA PLAČEM!" Dragana stavila tačku na vezu sa Edisom: Bili su SPOREDNE uloge!

Definitivno kraj.

Dragana Mitar i Edis Fetić su doživeli ljubavni debakl, a onda je Dragana otkrila i da je navodno trpela raznorazne stvari od Fetića i to pred svim zadrugarima, posle gledanja snimaka.

 - Ovo se vrti u krug, ni deset rijalitija ne može ovo rešiti, hvatamo se za milion nekih stvari, ne možemo da se pohvatamo. Ne znam šta je hteo da kaže na kraju balade, to morate da pitate njega da vidite šta će da kaže, stvarno ne znam šta je poenta priče, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ja sam uvek glavna! Ostala sam bez teksta! Meni je sve, ja ne mogu više da plačem, presušila sam, meni je ovo, ne znam ni šta bih rekla na konto ovoga. Umorila sam se malo da se natežem da je bilo ovako, ili onako - izjavila je Dragana.

- Eto, to su te neke rasprave, mi smo ove rasprave imali i napolju, došlo je vreme da se prekine. Sad ne možemo da preskočimo ovaj zid, nit sam ja bio glavni, nit je ona, bili smo sporedne uloge. Meni je drago da je ona srećna, to je opet jedan moj uspeh. Ja sam rekao da sam doktor života, ja uspevam da ga organizujem kako ja hoću i želim. Nekad povredim ljude, bude mi žao, ali učim na svojim greškama. Uvek sam u životu učio na tuđim greškama, ali ovaj put sam na svojoj - rekao je Edis.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.