PRESEKLA! Ena donela KONAČNU ODLUKU: Podnela zahtev za razvod braka - Janjuš ostaje i BEZ ĆERKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 11:30

PRESEKLA! Ena donela KONAČNU ODLUKU: Podnela zahtev za razvod braka - Janjuš ostaje i BEZ ĆERKE!

Nije više mogla da izdrži sve što joj je priredio.

 Ena Janjušević, još uvek zakonita supruga učesnika "Zadruge 3" Marka Janjuševića Janjuša, odlučila je da stavi tačku na deceniju dug brak zbog javne afere koju Marko ima u rijalitiju. Kako mediji prenose,Ena je navodno bila kod advokata i podnela je zahtev za razvod braka, a zbog okolnosti koje su je na to navele tražiće i puno starateljstvo nad njihovom ćerkom Krunom.

 Izvor blizak porodici Janjušević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi da je Ena veoma zabrinuta za ćerku i da joj je najbitnije da nju maksimalno poštedi svega što može da je povredi.

 - Ena je divna majka, porodična žena, ova situacija ju je dotukla. Ćutala je i naučila kroz godine braka da zažmuri na neke Janjuševe izlete i aferice da bi sačuvala porodicu, ali ovo je zaista previše. Mesecima je van sebe, pije lekove za smirenje, od sramote ne može na ulicu da izađe, a opet sve od sebe daje da Kruna to ne primeti - navodi izvor.

Janjuševa žena je, po navodima izvora, i nakon prve sezone "Zadruge", u kojoj je Marko bio prisan sa Anom Korać, htela da se razvede, ali ju je on tad ubedio da će započeti novi život u Kini.

- Već je Ena nekoliko puta htela da okonča to rasulo od braka, ali je uvek odustajala zbog Krune. Nakon prve javne sramote sa Anom, koja je, sada gledajući, daleko manja od ove sa Majom, Ena je htela razvod, ali ju je Marko kumio i molio da odustane i govorio joj:  - U Kini nas niko ne zna, ostavićemo sve iza sebe. Ona je na tu priču nasela, ali sada nema šanse. Poverila mi se da je bila kod advokata i da je papirologija spremna. Podnela je zahtev, tako da će Janjuša po izlasku iz rijalitija dočekati papiri - objašnjava izvor.

 Ena će tražiti puno starateljstvo nad malenom Krunom jer ne želi da njeno dete gleda žene sumnjivog morala koje se vucaraju sa tatom.

- Toliko je ogorčena jadna žena da više ne zna šta da radi. Tražiće da ona bude jedini Krunin staratelj jer dete ionako kao da nema oca. Rekla je: - Kruna je veći deo života provela bez Janjuša nego sa njim. Od izlazaka, putovanja, rijalitija, Kine, u kojoj je mesecima bio sam, ona kao da nema oca. Uzeću Krunu na sudu. Za nju je najbolje da odrasta sa mnom, a njega što manje da viđa. Neću da mi dete gleda njegov kurvarluk po kući, Maju i njoj slične. Ko zna kakve će sve drolje dovoditi u stan kad se odvoji od nas. U moju kuću ući neće, moje dete u njegov kurvarluk takođe, a on neka radi šta hoće sa životom. U pravu je žena, ko bi preko onakvih stvari prešao - završava izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.