PRESEK PRED FINALE! Desio se OGROMNI OBRT - ženska borba za PRVO mesto, a u prvih 6 je i ONA... ŠOK ZA SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESEK PRED FINALE! Desio se OGROMNI OBRT - ženska borba za PRVO mesto, a u prvih 6 je i ONA... ŠOK ZA SVE

Iznenađenje za sve!

Prošlo je oko devet meseci kada su se prvi učesnici uselili u rijaliti grad u Šimanovcima u okviru druge sezone "Zadruge". Svašta se izdešavalo od tada - ljubavi, seksualni odnosi pred kamerama, svađe, prijateljstva, brojne diskvalifikacije i fizički kontakti, preljube...

Gledaoce uskoro očekuje završetak "Zadruge 2", a veliko finale će se održati 6. jula!

Na društvenim mrežama uveliko se spekuliše o tome ko će pobediti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugoj sezoni. Rat fanova je u jeku, te je portal "SrbijaDanas.com" rešio da obavi poslednje ispitivanje snaga i otkrije kakvo je stanje neposredno pred finale.

Zato smo pre mesec dana pokrenuli veliku anketu koja je naišla na ogroman odziv publike. Preko 180.000 vas glasalo je za svoje favorite i sada već imamo ozbiljan pokazatelj kako stoji situacija i ko su favoriti u "Zadruzi 2".

Rešili smo da napravimo presek glasova posle još jedne nedelje manje do finala.

Prva na tabeli je trenutno Luna Đogani. Vicešampionka prve sezone ima 38 odsto glasova ili ukupno - 69.035 glasova. Odmah iza nje je Aleksandra Subotić (21 odsto - 38.188 glasova), a na trećem mestu je Stanija Dobrojević (10 odsto - 17.339 glasova) koja je do nedavno bila četvrta.

Odmah za njom, sada je Marko Miljković koji ima 8 odsto 14.845 glasova.

Par o kojem se toliko piše ne stoji najsjajnije na tabeli, ali nije ni bez šansi - Ana Korać (3 odsto - 5.618) i David Dragojević (2 odsto - 3.813).

Od onih koji imaju značajniji broj glasova vredi istaći još i Aleksu Savića (5% odnosno 9.827 glasova), Nadeždu Biljić koja je prestigla i Davida (3 odsto - 4.705 glasova), Savu Perovića (2 odsto - 3.246 glasova) i Branislava Radonića Brendona (2 odsto - 3.530 glasova).

Ostale procente možete pogledati u anketi ispod, gde takođe još uvek možete glasati, a mi ćemo vas obaveštavati o daljim procentima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.