PRELJUBNICA iz Parova zarađivala od prodaje INTIMNIH SNIMAKA: Evo šta je slala arapskim klijentima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 09:20

PRELJUBNICA iz "Parova" zarađivala od prodaje INTIMNIH SNIMAKA: Evo šta je slala arapskim klijentima

Ne prestaje da iznenađuje svojom pričom!

Stanovnica luksuzne zemunske vile Dragana Mirković svojim postupcima ne prestaje da iznenađuje rijaliti-cimere, ali i milionski auditorijum.

Ova takmičarka rijalitija "Parovi" poznata je po relacijama i sa ženama i sa muškarcima, a još šokantniji podatak o njoj je da je udata i da je u više navrata pred kamerama prevarila supruga (detaljnije OVDE).

Mirkovićeva je nedavno iznenadila priznanjem da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je suprug predlagao da naplaćuje svoje eksplicitne snimke, što je po svemu sudeći, na kraju i učinila.

- Radila sam kao foto model za kupaće kostime, to mi ništa nije strano, što ne bi slala sliku svog stopala - rekla je ona pred voditeljkom Jelenom Dimitrijević.

Otkrila je kako je došla do toga da je plaćaju arapski klijenti.

- Krenuli smo neku priču. Rekao mi je da želi da me oženi, slao mi je cipele, ja ih slikam i to je to - otkrila je Dragana, pa dodala:

- Imao je taj fetiš moj udvarač. Jedini uslov je bio da su mi noge sređene. Dosta sam reklamirala određene stranice, plate ti određenu sumu novca - zaključila je ona.

Podsetimo, u noćnim satima vila "Parova" je postala bogatija za tri takmičarke (svi detalji klikom OVDE i OVDE).

Pogledajte kako se na žurki provodila Dragana Mirković u galeriji ispod teksta:

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.