PRELEPA JE BOŽE... Marijana više ne može da se kontroliše: Opijena Cobetom, GUTALA ga očima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELEPA JE BOŽE... Marijana više ne može da se kontroliše: Opijena Cobetom, GUTALA ga očima! (VIDEO)

Ne odustaje.

Druženje Marijane Zonjić i Slobodana Batjarevića Cobeta mnogi ukućani komentarišu jer sumnjaju da se među njima nešto više dešava. Oni su ozbiljno porazgovarali o tome, Marijana ne želi da ga izgubi kao prijatelja, a on želi da zaštititi svoju porodicu koja ga čeka kod kuće. Međutim, izgleda da neko od njih dvoje nije potpuno iskren!

AU! Pogledajte kako je Luna reagovala na SLOBINU I KIJINU PESMU na žurci! Ne može od njih da pobegne! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

"NA MOJU VELIKU ŽALOST" Mia otkrila koja je PRVA REČ njene ćerkice Eme (VIDEO)

VELIKI ŠOK: Zadrugari se radovali žurci, produkcija se OGLASILA i saopštila OVE VESTI!

Tokom prethodne večeri, zadrugari su imali organizovanu žurku, malo se i popilo a pojedini su pokazali više nego što su hteli. Tako je i Marijana Zonjić popustila sa samokontrolom. Za nju se danima priča da je do ušiju zaljubljena u zauzetog muškarca, pevača Cobeta, koji ne krije da isključivo voli svoju suprugu Anu i porodicu, i da mu ne pada na pamet da bude novi Sloba i da rastura svoj brak,

DISKVALIFIKACIJA ZA LUNU? Nakon što je Anabela unela ćerki telefon - usledio ŠOK! GO-TO-VA! (VIDEO)

Iako je više puta Marijani naglašavao da ne želi ništa više od prijateljstva sa Zonjićevom, izgleda da ona ne odustaje i da se potajno nada nečemu što za sada deluje da se ipak neće ostvariti.

Cobe je na žurci, otpevao pesmu "Ikona" od Bože Nikolića, koju je posvetio svojoj supruzi Ani, međutim kada je Marijana čula kako je pozdravlja, nije mogla da sakrije da je njeno lice promenilo "boju", i od vidno srećne pretvorila se u tužnu i razočaranu devojku.

- Prelepa je Bože, lepa je kao ikona... Samo za moju suprugu Anu i moju porodicu, ovako je započeo pevanje Cobe dok je Marijana jedva suzdržala da sakrije nelagodu zbog njegovog pozdrava.

PRVI PUT U ZADRUZI: Nakon STRAVIČNE tuče između Nadežde i Lune, produkcija donela OVU ODLUKU!

NADEŽDA POKUŠAVA DA RAZBIJE VRATA! Razjarena zver VRIŠTI i ČUPA KOSU sa glave (VIDEO)

Da li će Marijana shvatiti da je Cobe čovek koji je srećno oženjen i da se nikada neće kockati sa tom činjenicom, ili ona zna nešto što gledaoci još uvek ne znaju, ostavljamo vama i vremenu da "presudi".

Kako je izgledao ovaj događaj možete pogledati u video klipu iznad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.