PREKO NJE HOĆE U ZADRUGU 3? Marija iznela sav prljav veš o Zoli! Evo zašto se POMIRIO sa Miljanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKO NJE HOĆE U "ZADRUGU 3"? Marija iznela sav prljav veš o Zoli! Evo zašto se POMIRIO sa Miljanom!

Ovo se Miljani neće dopasti.

Javnost je ostala šokirana kada je čula vest da su se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pomirili nakon svih izrečenih reči u i van rijalitija, kao i žestokih svađa koje su imali.

Najveći šok doživela je Miljanina majka Marija Kulić, koja je danas pričala sa bivšim Zolinim najboljim drugom Borom Santanom o ovoj situaciji.

Marija je ispričala zadrugarima da je razlog zbog koga su oni pobegli iz "Zadruge 2" to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je Miljana želela da joj Zola dokaže svoju ljubav na taj način.

- Zato su oni pobegli, da ona vidi da li je voli. Pa da li je to dokaz? - upitala je Kulićka.

- Ja sam hteo sa njim ozbiljno da radim, njega sam hteo za di-džeja, ne Baneta, a on priča Marku Markoviću u izolaciji da mu je Bane bolji. Rekao sam mu da mi se ne obraća - ispričao je Santana.

RODIĆU SAMO SLOBINO DETE I NIČIJE VIŠE! Kija se javno oglasila - "je l me čujete?!" (FOTO)

Marija je ispričala i da su Miljanine sestre bile šokirane kada su videle sliku iz Bosne koju je Miljana objavila, a na kojoj se nalaze ona i Zola, a zatim rekla zadrugarima da misli da se Čolić pomirao sa Kulićevom zbog toga da bi dobio poziv za "Zadrugu 3".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.