Izvor: Scandal.rs, 19.Jun.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINUT PROGRAM ZBOG LUNINOG SLOMA! Saznala sve šta je Sloba pričao o njenim roditeljima i nastao je HAOS!

Luna Đogani i Slobodan Radanović imali su buran i turbulentan dan, naročito zbog klipova u kojima je razotkriveno kako se on na isti način ophodi i prema svojoj devojci i još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar. Međutim, Luna je nekako prešla preko svega što je videla, a da pre toga za mnoge situacije nije ni The post PREKINUT PROGRAM ZBOG LUNINOG SLOMA! Saznala sve šta je Sloba pričao o njenim roditeljima i nastao je HAOS! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SLOBA POLUDEO I POČEO DA RAZBIJA: Psovao i vređao Lunu, pljuštale nikad gore bljuvotine (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 19.Jun.2018

Luna Đogani i Sloba Radovanović dan pred samo finale ne mogu da smire strasti i da sačekaju da se dokopaju slobode i na miru raščiste odnose.   Blogerka, koja se zaljubila u pevača i ne može da se pomiri s činjenicom da više nisu par, posle izbacivanja malo je popila, pa potom otišla do Slobodana The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.