Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDVIDELI ŠABANOVU SMRT! Zadrugari ne znaju za Šaulićevu pogibiju, a izustili JEZIVE REČI!

Detalj koji će vas naježiti!

U Zadruzi je sve takmičare obradovalo lepo i sunčano vreme, a mnogi su bili raspoloženi da se bave raznoraznim aktivnostima.

Maneken Tomislav Panić i Zorica Marković vodili su neobavezan razgovor dok su ispijali popodnevnu kafu, a onda su se dotakli teme o saobraćajnim nesrećama. Pevačica se tom prilikom pohvalila da tokom svoje karijere nije doživljavala takve slučajeve, ali je priznala i da je bila obazriva po pitanju toga. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Jako se bojim nekih stvari, kad mi se spava, ja lepo stanem i odspavam 15 minuta, pola sata, nije ni bitno. Nikad mi se nije desilo da ogrebem nečiji auto, niti je neko udario mene. To je velika sreća i kad sam nastupala po hladnoći, minusu, uvek smo pazili - rekla je Zorica.

Toma je pre samog ulaska u "Zadrugu" imao saobraćajni udes, jer je vozio umoran.

- Ja sam imao udes pre nego što sam ušao u "Zadrugu", zaspao sam za volanom umoran, nisam bio pijan - rekao je Toma.

Podsetimo se da je u toku dana poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić i to u saobraćajnoj nesreći po povratku sa nastupa iz Nemačke. Vozač koji je navodno bio pijan i umoran za volanom zakucao se u automobil u kojem se nalazio ovaj poznati pevač.

O čemu su još razgovarali, pogledajte u nastavku.

OVO NIJE MOGLA DA PREĆUTI! Članica žirija ZG otkrila VELIKU TAJNU muzičkog takmičenja! Teško je POGAĐA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.