PREDIVNE VESTI PO DRUGI PUT! Danijela Karić i Ivan Mileusnić pucaju od sreće, SVI ČESTITAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 14:40

PREDIVNE VESTI PO DRUGI PUT! Danijela Karić i Ivan Mileusnić pucaju od sreće, SVI ČESTITAJU!

U braku su već osam godina.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić su jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a svoj osmogodišnji brak neguju i čuvaju isto od prvog dana.

Danijela i Ivan su roditelji četvorogodišnjeg Maksima, a iako je nažalost drugu trudnoću pobacila, ovaj događaj je čini se uspeo samo još više da ih zbliži i poveže.

Par je proslavio osmu godišnjicu braka, a Ivan je oduševio sve idejom na koju je došao kako bi iznenadio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voljenu suprugu. Osim cveća i romantične poruke, Ivan je Danijeli poklonio i prelepi zlatni prsten, koji je ona odmah stavila na ruku i slikala za društvene mreže.

- Danas je za mene zaista poseban dan, mene je moj suprug verio po drugi put! Volim te najviše na svetu - napisala je Danijela uz emotivan snimak.

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.