PREBLEDEO KAD JE SAZNAO SVE: Dejan je zatim ustao i poslao JASNU poruku Dalili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 02:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBLEDEO KAD JE SAZNAO SVE: Dejan je zatim ustao i poslao JASNU poruku Dalili!

Zgranut!

Nakon što je otkriveno da je Dalila Dragojević slagala naciju, ali i svog supruga Dejana Dragojevića da će se odaljiti od Stefana Karića, zadrugari su ostali u šoku. Naime, video materijal otkrio je razgovor o Dalilinoj prošlosti tokom kog je Kariću ispričala detalje za koje Dejan nije znao.

Vidno šokiran činjenicom da je njegova supruga krila stvari od njega, Dejan je ustao pred svima i prokomentarisao.

- Što se tiče snimka, znam određene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari, ali neke ostale stvari me ne zanimaju, za ovo što su pričali, znam, i od Stefana, i od strane nje. Ja sam u tom trenutku rekao šta meni smeta, ali mi više ne smeta. Čestitao sam momku slavu, ne mogu ja pobeći od njega - izjavio je Dejan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.