PRE ĆE SE SLOBA POMIRITI SA TOBOM! Priča večeri: Miki na Lunino insistiranje ODAO - kroz zube - OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PRE ĆE SE SLOBA POMIRITI SA TOBOM"! Priča večeri: Miki na Lunino insistiranje ODAO - kroz zube - OVO!

(VIDEO)

Miki Đuričić od sinoć je ravnopravni učesnik rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti na ovim prostirma, "Zadruge 2". Njegova bivša devojka, Nadežda Biljić, bila je šokirana njegovim ulaskom, a on je u toku noći odlučio da je poseti u sobi za rehabilitaciju, u kojoj je on protekle sezone boravio.

- Ti tu tako živiš? Je l' mogu da stavim svoje stvari ovde kod tebe - pitao je Miki, što je Nadežda sa oduševljenjem prihvatila.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kratkog razgovora, Biljićeva se požalila da se bivši dečko nije ni pozdravio sa njom kako je ona očekivala.

- Nisi me ni poljubio kako treba, stoko jedna - rekla je pevačica.

- Nadežda, mi smo drugovi, nema intimiziranja. Što me gledaš? Nisi valjda mislila da ću stvarno da te oženim? Hajdemo Borice, ona je emotivno potresena - završio je Đuričić i u društvu Bore Santane napustio rehabilitaciju.

Pogledajte rezultate

On se uputio u Belu kuću, te je proćaskao sa svojom simpatijom Natašom Moskvom, na koju je bacio pik i pre ulaska "Zadrugu".

Za njim je odmah došla i Nadežda, ali je brzo otišla, a Luna Đogani savetovala je Đuričića da se pomiri sa bivšom devojkom.

- Pre će se Sloba pomiriti sa tobom nego ja sa Nadeždom. Ona se smuvala sa mojim drugom Perom, neka im je sa srećom - rekao je Miki.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.