PRE 8 GODINA JE OTIŠAO MOJ TATA: Ćerka Petra Kralja na godišnjicu njegove smrti objavila emotivnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE 8 GODINA JE OTIŠAO MOJ TATA: Ćerka Petra Kralja na godišnjicu njegove smrti objavila emotivnu poruku

Reč koja menja - nedostajanje.

Pre tačno osam godina 10. novembra 2011. preminuo je naš legendarni glumac Petar Kralj. Petar iz prvog braka sa glumicom Ljiljanom Gazdić ima ćerku Milicu, koja je danas uspešna rediteljka.

Milica se danas, na osmu godišnjicu smrti svog oca, oglasila putem društvenih mreža, podelila njihovu zajedničku fotografiju i objavila poruku koja kida dušu.

Pre osam godina otišao je moj tata Pera.

Od tada tražim novu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reč koja bi dostojno zamenila reč Nedostajanje.

Jer Nedostajanje je tako bedno ništa za ovu rupu koja zjapi sve veća...❤️ pic.twitter.com/tsyZOQf64X

— Milica Kralj (@milessa_) November 10, 2019

Pre osam godina otišao je moj tata Pera. Od tada tražim novu reč koja bi dostojno zamenila reč "nedostajanje". Jer "nedostajanje" je tako bedno ništa za ovu rupu koja zjapi sve veća - napisala je Milica Kralj na Tviteru.

Petar je iza sebe ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji, mnogo uloga koje će se još dugo prepričavati, suprugu Sonju Divac, ćerku Milicu i bezbroj poštovalaca njegovog lika i dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.