PRAVI MU PAKAO OD ŽIVOTA Brutalno RASKRINKAVANJE Ivane Šopić - Nakon OVOG klipa nastao je HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 17:02

"PRAVI MU PAKAO OD ŽIVOTA" Brutalno RASKRINKAVANJE Ivane Šopić - Nakon OVOG klipa nastao je HAOS (VIDEO)

Rešetanje!

U toku je nastavak emisije "Gledanje snimaka", a emisija je počela burno i glasno.

Prikazana je žestoka svađa Ivane Šopić i Stefana Karića, puna psovki i uvreda, nakon koje su ovo dvoje zadrugara počeli da je komentarišu. Ivana je ponovo krivila sve druge za svoje probleme u vezi.

- Ona mi je rekla, šta si se usr*o da vidiš nešto napolju, to me je pogodilo - rekao je Stefan.

- Prosto ne mogu da se naviknem kako treba da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraćam sa njim, on se uhvati za neku reč, ja sam to mislila, kao, šta si se zabrinuo, on se uvredio kao muškarac, jer je mislio da mislim da se plaši. Moće je da sam rekla da povlačim ručnu jer on ne može. On je krenuo da me vređa, da sam ja krenula, on bi mene vređao više, ja bih morala njega... Nastao bi skandal. Došlo bi do većeg sukoba. Mi sve kao nešto imamo u vazduhu. Mi ništa ružno nismo uradili jedno drugom, da smo spolja ne bi ovoga bilo - govorila je Ivana.

- Ovde nisu imali razlog za svađu. Da, Ivana jeste predstavljala to povlačenje ručne kao ultimativni čin ljubavi, ali sajla je pukla. Ja dok sam ovde neću komunicirati o njenom odnosu, ona se sve dublje i dublje uvlači u neke stvari. Evo, sinoć je i Gavrić ispao lažov zbog nje. Ponaša se kao ranjena zver koja sada sve ujeda. Ona samo škodi partneru i pravi mu pakao od života - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.