PRAVDA, KONAČNO! Posle 20 godina, dvojica su optužena za UBISTVO legendarnog muzičara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 08:57

PRAVDA, KONAČNO! Posle 20 godina, dvojica su optužena za UBISTVO legendarnog muzičara! (VIDEO)

Jedna od najvećih misterija.

Čuveni reper i član kultne rep grupe "Run DMC", Džem Master Džej (pravo ime Džejson Vilijam Majzel), ubijen je pre 18 godina.

Tek sada, dva muškarca iz njegovog komšiluka u Kvinsu, Njujork, osuđeni su za Majzelovo ubistvo. U pitanju su Ronald Vašington i Karl Džordan. Majzel je ubijen u svom studiju 30. oktobra 2002. godine. Prema optužnici, Vašington i Džordan su ušli u studio sa oružjem i naredili da svi legnu na pod, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džordan je upucao Majzela u glavu i ubio ga. Navodno je ubistvo povezano sa poslovima sa drogom, a pretpostavlja se da je Majzel prevario jednog od optuženih za novac. Čuveni reper je u trenutku ubistva imao 37 godina i za sobom je ostavio suprugu i troje dece.

U optužnici piše i da je je jedan od optuženih, Vašington, u danima pre ubistva živeo u Majzelovoj kući, kao gost. Ukoliko budu osuđeni, Vašington i Džordan mogu da dobiju minimum 20 godina zatvora, doživotnu robiju ili smrtnu kaznu.

Pobednica Zadruge uživa u LUKSUZU! Skinula se nasred sobe u hotelu i pokazala ZATEGNUTU G*ZU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.