PRAVA LAVICA! Karleuša zadala DOMAĆI ZADATAK kolegama: Niko NIJE ostao imun na njenu pojavu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 09:40

PRAVA LAVICA! Karleuša zadala DOMAĆI ZADATAK kolegama: Niko NIJE ostao imun na njenu pojavu! (FOTO)

Izazovna i provokativna.

Pevačica Jelena Karleuša privlači pažnju gde god da se pojavi, a svojim odevnim kombinacijama mami uzdahe muškog pola svakog dana. Ovoga puta je svoju ženstvenost i seksipil posebno istakla.

Ona je podelila fotografiju na svom Instagram profilu u dugoj haljini dubokog dekoltea i izreza. Iako su joj grudi u prvom planu, mnogi su ipak gledali u njeno lice i kosu koja je bila u afro stilu.

Dinner time 🦁 In @prettylittlething >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 👗

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 14, 2020 at 12:42pm PDT

- Večera - napisala je Jelena, a pozitivni komentari su krenuli da se nižu jedan za drugim. Mnogi od njenih fanova naglasili su da joj je frizura savršena i da odgovara karakteru kao i to da je prava lavica u svakom smislu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.