ISPLIVALA PRAVA ISTINA O NJIMA: Ivan Marinković i Jelena Ilić su se upoznali PRE PAROVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 16:53

ISPLIVALA PRAVA ISTINA O NJIMA: Ivan Marinković i Jelena Ilić su se upoznali PRE PAROVA

Ovo do sada nismo znali!

Ivan Marinkiović i Jelena Ilić jedan su od omiljenih parova koji su svoju vezu otpočeli u rijalitiju "Parovi".

Mnoge interesuje kako je zapravo počela priča između njih dvoje. Ivan je i ranije bio proslavljeni rijaliti igrač, dok se o Jeleni nije mnogo znalo.

Ona je u "Parove" ušla kao novinarka na tajnom zadatku. Devojka vrlo oštrog i britkog jezika na sebe je skrenula pažnju od samog početka ovog šou programa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Jelena i Ivan prvi put su se sreli pet dana pre početka rijalitija u prostorijama Hepi televizije. Snimali su profile za ulazak isti dan. Jelena je ranije Ivana poznavala samo iz medija i nije imala lepo mišljenje o njemu. Po ulasku u rijaliti počeli su da se druže. U početku su bili prijatelji. Kasnije, izrodile su se i simpatije. Jelena se zbog Ivanove loše reputacije u rijalitiju, kao čoveka koji pije, iza sebe ima propao brak i dete koje je začeo u rijalitiju, mnogo dvoumila da li da se upusti u ljubavnu vezu sa njim. Ipak, blizina je učinila svoje. Emocije su je obuzele i njih dvoje su uplovili u ljubavnu vezu. Njena porodica se u početku mnogo bunila. Nisu prihvatali Ivana za zeta. I učesnici Parova osuđivali su njihovu ljubav i govorili da je Jelena sa Ivanom zbog opstanka u rijalitiju. Ona je rekla da to nije istina i da se zaista zaljubila kao nikada ranije u životu - kaže pouzdan izvor i nastavlja:

- Dalje znate i sami. Njih dvoje sada žive zajedno, u stabilnoj su vezi, vereni. Svadba će nakon što se završi cela ova frka sa koronom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.